Paid2YouTube.com

duminică, 18 aprilie 2010

Fitzuica mobila

Nu pre am avut eu timp de postat noutati in amterie de hip-hop dar am sa postez noutazi in materie de copiat ca si asa am avut tezele in perioada aasta si de aceea nu am avut timp de site.


Ce este Fituica Mobila?

Este o aplicatie pentru telefonul tau mobil care te va ajuta sa treci mai usor de examene.

Adica tu intrii pe site, iti faci fituica si ti-o salvezi pe mobil. Acolo o poti vedea, si o poti pune sa ruleze singura, astfel incat poti sta cu mobilul pe genunchi sau chiar pe banca si sa copiezi in ritmul tau. Daca vine profu, apesi o tasta, si iesi imediat.

Cum sa-l folosesti?


Pentru procesul detaliat, vezi manualul complet.

Tocmai ai intrat pe site. Vrei sa-ti faci o fituica pentru telefonul mobil. Nimic mai simplu.

Pentru site:
Apasa pe Adauga capitol. Introdu numele capitolului si apasa pe semnul verde. Acum da click pe numele capitolului introdus din lista si scrie (sau da paste) la textul pe care vrei sa-l contina acea fituica.
Poti adauga cate capitole vrei, fiecare din ele avand un continut diferit. Cand ai terminat, apasa butonul cu un telefon si o discheta de sus. Pentru ca aplicatia sa nu se dea de gol in cazul in care pica in mana unui prof, trebuie sa completezi tu ce nume va avea aplicatia. De asemenea, si codul secret (pentru ca doar tu sa poti sa-ti vezi fituicile).

Pentru telefon:
Buuuuun, ai incarcat aplicatia pe telefon. Deschizi aplicatia. Apare ceva de genul:



Acum stergi timpul, si scrii CODUL SECRET. Apesi pe OK.

Apare asta:



Acum alegi fituica care te intereseaza si apesi OK. Daca nu stii sa folosesti aplicatia, alege "Cum folosesti".

Apoi vei vedea pe ecran fituica ta, creata sau luata de pe acest site. Foloseste tastele 2,8 pentru navigare, 1 pentru rulare automata, 3 si 9 pentru marirea/micsorarii vitezei, 0 pentru a merge inapoi la meniu si 5 daca vine profu, ca sa inchizi brusc aplicatia.

Succes ;)


Folosetse fitzuica : 

2 comentarii:

Anonim spunea...

bah , invata sa inveti cultura generala , sa ai ceva in minte ca prosti ca tine in Romania sunt destui...Lasa naibii copiatul , pune mana pe carte si invata , indeamna si puradeii de seama ta sa invete nu frecati menta toata ziua.
m-am saturat de cati analfabeti sunt pe lumea asta si se mai cred si smecheri . sunteti o generatie de analfabeti , imbecili...altceva nu vad in jurul meu...

Anonim spunea...

http://nowyouknowbattle.blogspot.com/

Director web Top88 - Director web Submit Your Site SmartNetBook.ro